Vi faller

Vi faller - Anna Platt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Platt
DIMENSIONERA
12,38 MB
FILNAMN
Vi faller.pdf
ISBN
6166027176769

BESKRIVNING

Vi faller är en rolig, sorgsen, hoppfull och djupt mänsklig roman i Short Cuts-anda.JAS-piloten Kåre älskar sitt jobb. När han flyger in över Linköping och ser Stångån som skär genom staden, kyrktornen som reser sig upp, järnvägsspåren som leder runt och ut på Östgötaslätten, känns det som om han skulle kunna hålla allt i sin hand. För en liten stund kan han njuta av att vara den snabbaste mannen i luften och inbilla sig själv att han har kontroll. Resten av livet är ett kaos. Han lever som i en bubbla, isolerad från människorna omkring sig och fast i en gammal dröm.När han kraschar med sitt plan under en övningsflygning berörs inte bara han utan även fyra andra människor i Linköping. På ytan har de inget gemensamt, men de befinner sig alla i fritt fall. Ensamma, olyckligt kära, i djup sorg.Vi faller är en berättelse om att känna att man sitter fast i en svart låda, och leta efter vägen ut. Den handlar om kärlek och förlust. Och om att resa sig när det känns omöjligt.

Streama film både från vår hemsida och via våra apps tillgängliga på Smart TV, surfplatta, smartphone och PlayStation. Se de senaste premiärfilmerna hos Blockbuster! Böjning av verbet 'falla' - Svenska verb böjda efter alla tempus med bab.la Verbböjningar. Om VI FALLER INTE!: En resa att njuta av.

ISBN 9789175037325. Pris: 89:-Om kärlek, saknad och JAS 39 Gripen.

RELATERADE BÖKOR