Juldagar : 12 berättelser och 12 festmåltider för 12 dagar

Juldagar : 12 berättelser och 12 festmåltider för 12 dagar - Jeanette Winterson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jeanette Winterson
DIMENSIONERA
10,86 MB
FILNAMN
Juldagar : 12 berättelser och 12 festmåltider för 12 dagar.pdf
ISBN
5044146077564

BESKRIVNING

Kliv in genom dörren till Jeanette Wintersons magiska jul, där både lekfulla och mörka berättelser blandas med anekdoter och recept på den godaste julmaten.Låt dig förtrollas av de muntra andarna, tidsexperimenten, reflektioner kring kärleken, spökhusen, frostlandskapen och slädarna.Berättelserna passar perfekt att försjunka i medan snön yr utanför fönstret, på tåget hem till familjen, framför brasan eller hopkurad i soffan med en kopp te.Och vad vore julen utan den festliga maten? I Juldagar serverar Jeanette Winterson tolv personliga rätter att laga när andan faller på.

Var har jag fått tag på den? Lyssnat som ljudbok från familjens ljudbokstjänst. Vad handlar boken om? 12 historier, om jul eller annat som passar kring jul, och Jeanette Wintersons förslag på mat man kan laga till den berättelsen eller den… Undertiteln till Juldagar är 12 berättelser och 12 festmåltider för 12 dagar och det är just vad den här boken innehåller.

Jag föll för många av dem: Den hjärtskärande Snömamman om Jerry som har en mamma som dricker, Silvergrodan… Det är 12 riktiga julberättelser i en underbar tappning, dessutom får vi recept insprängda emellan, med varsin liten personlig anekdot. Det är så stämningsfullt och härligt alltihopa! Inledningen berättar för oss om julens ursprung, både det ursprungliga och vad religionen sedan gjorde för att kapa de hedniska traditionerna och försöka maskera dem som kristna. Två Dagar; Världens Gång; Ledare; Debatt.

RELATERADE BÖKOR