Fröken Liljekonvalj

Fröken Liljekonvalj - Kristin Emilsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristin Emilsson
DIMENSIONERA
4,83 MB
FILNAMN
Fröken Liljekonvalj.pdf
ISBN
6964109954506

BESKRIVNING

Liv Sandell har skapat sig en framgångsrik karriär i sociala medier.  Via sin populära livsstilsblogg släpper hon varje dag in tiotusentals följare i sitt liv. När Liv skiljt sig byter hon livet i Stockholms innerstad mot en lugnare tillvaro i förorten Flädersta, där hon själv växt upp. Flytten verkar först bli precis den nystart hon tänkt sig och hon träffar både nya bekanta och gamla barndomsvänner.Men Livs återkomst välkomnas inte av alla. Anonyma hot börjar dyka upp och snart känner hon sig förföljd.Är området verkligen så idylliskt som Liv minns det? Vem skickar hoten och varför just nu? Och vad hände egentligen den där sommaren för snart tjugo år sedan när grannflickan hittades död vid badplatsen? Liv inser att hon är mer insyltad i den gamla gåtan än hon kunnat ana och att det finns någon därute som inte glömt det.Äntligen är Kristin Emilsson tillbaka med en ny feelgood-roman! Precis som tidigare finns här både hjärta och svärta, och den här gången dessutom ett stråk av spänning i berättelsen.   KRISTIN EMILSSON har blivit mycket omtyckt för sin serie om Amanda och Erik samt den fristående romanen In i minsta detalj. Fröken Liljekonvalj är en ny feelgood-roman med spänningstouch."Det är med andra ord feelgood med extra spänning i lagom doser, och som grädde på moset, en del berättigad kritik riktad framför allt mot självgodhet, högfärd och främlingshat." Ölandsbladet  

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Tänk på att alla delar av liljekonvaljen är giftiga, så även fröna! Låt sådden stå inne ett par dagar och ställ den sedan ut, halvskuggigt så att den inte torkar ut. Fröken Liljekonvalj - Kristin Emilsson. Liv Sandell har skapat en framgångsrik karriär i sociala medier.

RELATERADE BÖKOR