Provokatören och andra noveller

Provokatören och andra noveller - Maksim Gorkij | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maksim Gorkij
DIMENSIONERA
10,21 MB
FILNAMN
Provokatören och andra noveller.pdf
ISBN
1821173760803

BESKRIVNING

"Skogsravinen sänkte sig tvärt ner mot den gula Oka, och dold bland grönskan på dess botten rann en bäck. Högt ovan ravinen - om dagen omärklig men om natten rastlöst dallrande - strömmade den blå himmelsfloden förbi: i den lekte stjärnorna likt gyllene fiskar."Provokatören och de övriga berättelserna i denna samling skrevs omkring mitten av 1920-talet under Gorkijs andra exilperiod. De behandlar genomgående motsättningen känslokyla - mänsklig värme. Det ligger inte i Gorkijs intresse att fördöma, han vill som författare bära vittnesbörd.

Fler titlar av samma författare ... Hitta bästa priser på Enhörningen och andra noveller: noveller av Sigfrid Siwertz som e-bok (epub, pdf) eller ladda ner e-böcker gratis från biblioteket och läsa på din e-bokläsare eller ipad. Noveller. Letar du efter en novell? Vill du publicera en novell? Då har du kommit till det perfekta stället på nätet.

Letar du efter en novell? Vill du publicera en novell? Då har du kommit till det perfekta stället på nätet. För mer information om vad en novell är och hur du skriver/ skiljer en novell från en roman är det bara att scrolla ner under novellerna där vi har en kort beskrivning eller klicka på Läs mer.. Maksim Gorkij, pseudonym för Aleksej Maksimovitj Pesjkov (1868-1936), föddes i en fattig familj, växte upp hos släktingar och trots en näst intill obefintlig skolgång debuterade han 1892 som författare.

RELATERADE BÖKOR