Tills ljuset kommer

Tills ljuset kommer - Cecilia Ekhem | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Ekhem
DIMENSIONERA
4,81 MB
FILNAMN
Tills ljuset kommer.pdf
ISBN
7236534302573

BESKRIVNING

En samling friskskrivna och sjukskrivna dikter som nedtecknats i viloläge och nu söker sig till dig. Under åren som kroniskt sjuk i ME/CFS har Cecilia odlat det friska i sig genom att skriva dikter, sjukstugepoesi. Dikterna har publicerats under namnet Ekhemmanet på sociala medier och nu dyker de upp här i samlad form. Ord att vila i tills ljuset kommer, eller när det redan är här.

Det är genom varandet i stunden du öppnar upp för det spontana och oförutsedda, livet. När du låser sinnet vid görandet och kroppen sätts i stress så stänger du dörren för ljuset att ta plats i ditt liv! Linsen bryter ljuset med 15 dioptrier, men kan ändra sin form för att ändra brytningsförmågan.

Mer färger kommer in inom kort i lager. Storlek ca: 17,5cm. Så tills att beslut om gården fattats, kommer vi inte att bekosta lagning av kompsten.

RELATERADE BÖKOR