Herrgårdsromans

Herrgårdsromans - Birgit Th. Sparre | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgit Th. Sparre
DIMENSIONERA
10,96 MB
FILNAMN
Herrgårdsromans.pdf
ISBN
8532798967603

BESKRIVNING

Joachim Riddercronas dotter Ylva och hans skyddsling Giselle förväntas båda gifta sig snart. Men allt blir inte som det var tänkt från början. Ylva trotsar sitt tilltänkta äktenskap och vill åka på äventyr istället. Giselle, som vill stanna kvar med Joachim ute på landet, får problem när hennes trolovade har andra planer. Samtidigt uppdagas ett gammalt mysterium när någon drar upp en eftersökt brudkrona ur Ramsjön. Vad blir de båda kvinnornas öde?Birgit Th. Sparre, egentligen Birgit Signe Julia Fredrique Thomæus Sparre (1903-1984) var en svensk författare som kanske är mest känd för romansviten Gårdarna runt sjön.

Men allt blir inte som det var tänkt från början. Ylva trotsar sitt tilltänkta äktenskap och vill åka på äventyr istället.

Finns som e-bok. Joachim Riddercronas dotter Ylva och hans skyddsling Giselle förväntas båda gifta sig snart.

RELATERADE BÖKOR