Urspårade och andra noveller

Urspårade och andra noveller - Maksim Gorkij | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maksim Gorkij
DIMENSIONERA
11,39 MB
FILNAMN
Urspårade och andra noveller.pdf
ISBN
6987884987201

BESKRIVNING

Urspårade innehåller flera noveller som anses höra till Gorkijs bästa, bland annat novellen Tjugosex och en. Tjugosex män arbetar långa dagar som kringelbagare i en källare med igenimmade fönster. Deras enda kontakt med omvärlden är pigan Tanya som kommer en gång om dagen. Den gemensamma sången blir en räddning för männen i denna fina skildring av skönhet och arbete. Novellen Malva var förlaga för filmen med samma namn från 1957. Samlingen innehåller också berättelserna Kain och Artem, Konovalov, Makar Tjudra och titelnovellen Urspårade.I originalöversättning av Walborg HedbergMaksim Gorkij var pseudonym för Aleksej Maksimovitj Pesjkov (1868-1936). Gorkij var en av de främsta företrädarna för den litterära socialrealismen i Ryssland och i hela världen. Innan han blev författare arbetade han som bland annat kökspojke och bagare, erfarenheter som han sedan använde i sina skildringar av arbete. Författarnamnet "Gorkij" betyder "den bittre"."Maxim Gorkys Twenty-Six Men and a Girl is simply breathtaking."- Användaren Glenn Russell på goodreads.com

Brev från Klara och andra berättelser. Av: ... Urspårade och andra noveller (E-bok) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Urspårade och andra noveller.

Tjugosex män arbetar långa dagar som kringelbagare i en källare med igenimmade fönster. Urspårade och andra noveller av Gor?kij, Maksim Kartonage, 1972 ... Urspårade och andra noveller är en novellsamling där flera av Gorkijs mest kända noveller ingår, bland dem Konovalov , Makar Tjudra och Malva ./Innehållsbeskrivning från Elib. Lägg i minneslista Tipsa.

RELATERADE BÖKOR