Och sen Paulette

Och sen Paulette - Barbara Constantine | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Barbara Constantine
DIMENSIONERA
11,71 MB
FILNAMN
Och sen Paulette.pdf
ISBN
7029474190507

BESKRIVNING

Ferdinand är i sjuttioårsåldern och lever ensam på en stor tom gård sedan sonen flyttat därifrån med sin familj. En dag, efter en våldsam storm, hotar grannen Marcelines tak att rasa in och Ferdinand föreslår att hon ska flytta in hos honom. Efter hand ansluter fler personer och bildar ett udda kollektiv på gården. Den nyblivna änklingen Guy, systrarna Lumière som drivs från sitt hus, ett par vilsna studenter, en spirande kärlek och några djur. Och sedan Paulette ...Barbara Constantine föddes i Nice av amerikanska föräldrar. Hon var dansare, keramiker och filmscripta innan hon blev författare på heltid. Hon debuterade 2007 och har sedan dess skrivit tre romaner och en ungdomsbok. Hennes senaste, Och sen Paulette, har översatts till ett tiotal språk och fått stort genomslag i Frankrike med närmare 200 000 sålda böcker. Hösten 2014 utkommer ytterligare en roman av Barbara Constantine på svenska: Tom, lille Tom.

Logga in för att göra din reservation. Reservera Utförlig information.

av Barbara Constantine (Talbok, Daisy) 2014, Svenska, För vuxna Uppläsare Anna Godenius. Ferdinand är i sjuttioårsåldern och lever ensam på en stor gård.

RELATERADE BÖKOR