Hemligare kan ingen vara

Hemligare kan ingen vara - Ewa Klingberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ewa Klingberg
DIMENSIONERA
10,97 MB
FILNAMN
Hemligare kan ingen vara.pdf
ISBN
3521313888701

BESKRIVNING

Det har återigen blivit höst i Tranås och Sandra har bestämt sig för att stanna kvar på begravningsbyrån Tranan. Verksamheten växer liksom behovet av en större lokal. Fyndet av en mystisk portfölj vänder upp och ner på tillvaron, och snart undrar Sandra om hon ändå inte fattat ett förhastat beslut. Kanske skulle livet trots allt bli enklare någon annanstans. Feelgood-drottningen Ewa Klingberg har gjort succé med sin nya serie Begravningsbyrån Tranan, som med värme och humor skildrar vardagen på en begravningsbyrå och livet i en svensk småstad. Hemligare kan ingen vara är den efterlängtade femte delen i serien.

Av: Klingberg, Ewa Språk: Svenska. Publiceringsår: 2020.

- Det kan ju inte vara så att ingen tog jobbet för världens största gala, säger ... De som kanske hade velat vara med i konversationen kan känna sig exkluderade ... Det är precis vad en mailtråd är.

RELATERADE BÖKOR