Om elegansen medan man sover

Om elegansen medan man sover - Vizconde de Lascano Tegui, Celina Manzoni | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vizconde de Lascano Tegui, Celina Manzoni
DIMENSIONERA
4,64 MB
FILNAMN
Om elegansen medan man sover.pdf
ISBN
4151994901270

BESKRIVNING

Bokens berättarjag är en fransk soldat som återvänder till hemlandet efter ett antal års militärtjänstgöring i Afrika. Det dekadenta livet där har satt sina spår: han är en ensam, besviken och håglös man som dessutom drabbats av syfilis efter alltför många bordellbesök. Nu vandrar han runt i Paris och minns sin barn-och ungdomstid, med förhoppningen att finna en värld med mer skönhet och elegans. Men i stället störtar han allt längre ner i sitt moraliska förfall. Det går till och med så långt att han inte ens drar sig för att begå ett mord.  Röster om boken:"Det lilla oberoende Nilsson-förlaget gör en insats när de lyfter fram författarskap som legat slumrande och bortglömda från andra kulturområden. Heder åt ett förlag som går mot strömmen och satsar på kvalitetsutgivning och nyöversättningar."Tidningen Smålänningen"Vizconde de Lascano Tegui skriver en prosa som är på samma gång brutal och sofistikerad, fysisk och kontemplativ På det hela taget är 'Om elegansen medan man sover' en välförtjänt återupptäck, som pulserar av skarpa formuleringar och oroande liv."Tidskriften Karavan"De korta, ofullständigt daterade dagboksinläggen är träffande, dekadenta och poetiska, ibland löjliga och ibland motbjudande, och ämnena är oftast av sexuell eller existentiell art. Översättningen är strålande och man läser med fördel några få inlägg åt gången, för det är riktigt bra."Nathalie Dumon Nance, BTJ-häfte nr 3, 2018"Ett undangömt geni bland argentinsk litteratur."Le Monde"Cirka fyrtio sidor in i berättelsen insåg jag att höll på att läsa ett genialiskt konstverk." The Guardian"Fantastisk!" The Paris Review"Det är ledigt och elegant ... Om sömnens elegans är ett underhållande och fängslande tidstypiskt verk." New York Journal of Books"De korta, ofullständigt daterade dagboksinläggen är träffande, dekadenta och poetiska, ibland löjliga och ibland motbjudande, och ämnena är oftast av sexuell eller existentiell art. Översättningen är strålande och man läser med fördel några få inlägg åt gången, för det är riktigt bra."Nathalie Dumon Nance, BTJ-häftet nr 3, 2018  

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Om elegansen medan man sover / Vizconde de Lascano Tegui ; översatt från spanskan av Maria Nääs ; med ett förord av Celina Manzoni, översatt av Nille Lindgren ; illustrationer av Raúl Monsegur.

| Adlibris Om elegansen medan man sover är ett subtilt porträtt av den mänskliga själen, en makaber kartläggning av människans förfall - en sorgesång över det som gått förlorat. »Ett dolt geni inom argentinsk litteratur.» - Le Monde »Cirka fyrtio sidor in i boken insåg jag att jag höll på att läsa ett genialiskt konstverk.» - The ... Om elegansen medan man sover.

RELATERADE BÖKOR