Kunglig skandal ; Vilja och våga

Kunglig skandal ; Vilja och våga - Annie West, Susan Stephens | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annie West, Susan Stephens
DIMENSIONERA
3,83 MB
FILNAMN
Kunglig skandal ; Vilja och våga.pdf
ISBN
5358811045500

BESKRIVNING

Kunglig skandal Kung Alexander av Bengarien har ingen som helst lust att acceptera det giftermål som planeras för honom och Amelie av S:t Galla. Hans fokus ligger på att bygga upp sitt land igen. Men så träffar han den undersköna prinsessan och en omedelbar attraktion uppstår. Av en slump avslöjar han dock den bluff som utspelar sig vid hovet. Alexanders raseri vet inga gränser när han förstår att prinsessan inte är den hon utger sig för att vara ...      Vilja och våga När Damon Gavros kliver in på restaurangen där Lizzie Montgomery jobbar blir hon både chockad och exalterad. Hon kastas omedelbart tillbaka elva år i tiden och minns deras enda och helt fantastiska natt. Han är anledningen till att hon förlorade allt, men den oemotståndliga kemin mellan dem är starkare än någonsin. Fast det finns en liten sak som Damon inte vet om Lizzie   

Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar. Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... Kunglig skandal/Vilja och våga (e-bok) av Annie West, Susan Stephens (1 röst) E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-01.

39 kr. Kunglig skandal Kung Alexander av Bengarien har ingen som helst lust att acceptera det giftermål som planeras för honom och Amelie av S:t Galla. Kunglig skandal/Vilja och våga (0 ääntä) 4,90 € Osta E-kirja.

RELATERADE BÖKOR