Häxan från Portobello

Häxan från Portobello - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
11,13 MB
FILNAMN
Häxan från Portobello.pdf
ISBN
8198896320456

BESKRIVNING

"Jag vill utforska våra egna fördomar när vi söker efter andlighet. Jag känner att det är nödvändigt att fråga sig varför samhället har försökt undertrycka den kvinnliga styrkan." - Paulo CoelhoI Paulo Coelhos nya roman möter vi häxan från Portobello, Athena, en ung kvinna som dubbas till häxa för sin profetiska förmåga.Hon föds i Transsylvanien men överges som liten flicka av sin romska mor och adopteras bort. De nya föräldrarna för henne till Beirut, men när kriget bryter ut i Libanon fl yttar familjen till London. Där lär Athena känna den man som blir far till hennes barn och de gifter sig, men äktenskapet blir kortvarigt.Genom moderskapet väcks Athenas tankar på kvinnan som födde henne till världen, och för att förstå varför hon blev bortlämnad bestämmer Athena sig för att resa till Rumänien och söka rätt på sin biologiska mamma. Men en resa leder sällan enbart dit man har tänkt sig, och Athenas upptäckter kommer att förändra hennes och hennes medmänniskors liv, för alltid.Återigen utforskar Paulo Coelho kvinnans värld och de teman som älskas av så många läsare världen över: andlighet, relationer, öde och frihet.

De nya föräldrarna för henne till Beirut, men när kriget bryter ut i Libanon flyttar familjen till London. Häxan Från Portobello (Bok) ... Välkommen till vår direktförsäljning från vårt lager i Fåglum.

Hon föds i Transsylvanien men överges som liten flicka av sin romska mor och adopteras bort. Häxan från Portobello av Coelho, Paulo : I Paulo Coelhos nya roman möter vi häxan från Portobello, Athena, en ung kvinna som dubbas till häxa för sin profetiska förmåga. Athena föds i Transsylvanien men överges som liten flicka av sin romska mor och adopteras bort.

RELATERADE BÖKOR