Häxan från Portobello

Häxan från Portobello - Paulo Coelho | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paulo Coelho
DIMENSIONERA
3,65 MB
FILNAMN
Häxan från Portobello.pdf
ISBN
9643115530245

BESKRIVNING

"Jag vill utforska våra egna fördomar när vi söker efter andlighet. Jag känner att det är nödvändigt att fråga sig varför samhället har försökt undertrycka den kvinnliga styrkan." - Paulo CoelhoI Paulo Coelhos nya roman möter vi häxan från Portobello, Athena, en ung kvinna som dubbas till häxa för sin profetiska förmåga.Hon föds i Transsylvanien men överges som liten flicka av sin romska mor och adopteras bort. De nya föräldrarna för henne till Beirut, men när kriget bryter ut i Libanon fl yttar familjen till London. Där lär Athena känna den man som blir far till hennes barn och de gifter sig, men äktenskapet blir kortvarigt.Genom moderskapet väcks Athenas tankar på kvinnan som födde henne till världen, och för att förstå varför hon blev bortlämnad bestämmer Athena sig för att resa till Rumänien och söka rätt på sin biologiska mamma. Men en resa leder sällan enbart dit man har tänkt sig, och Athenas upptäckter kommer att förändra hennes och hennes medmänniskors liv, för alltid.Återigen utforskar Paulo Coelho kvinnans värld och de teman som älskas av så många läsare världen över: andlighet, relationer, öde och frihet.

Denna gång handlar det om Athena som får visioner och ser syner och som söker svaren inom en egen form av religiositet starkt kopplad till musik. CD-bok, 2007. Den här utgåvan av Häxan från Portobello är slutsåld.

Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 0 Häxan från Portobello av Paulo Coelho pocket, 2012, Svenska, ISBN 9789170283307 "Jag vill utforska våra egna fördomar när vi söker efter andlighet.

RELATERADE BÖKOR