Kärlekskursen

Kärlekskursen - Anita Goldman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Goldman
DIMENSIONERA
8,43 MB
FILNAMN
Kärlekskursen.pdf
ISBN
3415639098013

BESKRIVNING

Kärlekskursen är en annorlunda kärleksroman. Efter att ha blivit lämnad av sin man sjunker Katja ner i en djup sorg. Hon är en vass och framgångsrik debattör, har alltid varit högpresterande och driven sedan barnsben, men nu är det som om hennes gråt aldrig vill ta slut, hon känner att hon är på väg in i ett svart hål. Till slut når hon en punkt då hon måste söka hjälp.I mötet med terapeuten S. gör Katja en lång resa ner i sitt inre, det väcks minnen och upplevelser, men även en stark åtrå. Den från början så strikta terapeutiska relationen präglas alltmer av Katjas kärlekslängtan och snart blir de två älskande något som de båda vet är förbjudet. Men relationen dem emellan ger också Katja ny styrka att hitta den hon är samtidigt som hon skriver ut S. ur sitt liv får hon en fördjupad självinsikt. Hon skapar sig ett nytt liv hon kallar det I Guds kök där de kunskaper hon vunnit om sig själv, sin bakgrund och sitt behov av kärlek får ett nytt uttryck

Själv hade jag absolut kunnat undvara recepten, utom fiskbullarna, och återgivelserna av tårflödande terapisessioner i new age-stil, men tycker ändå att det är en ovanlig och fascinerande liten bok Anita Goldman har skrivit. Kärlekskursen är en annorlunda kärleksroman. Efter att ha blivit lämnad av sin man sjunker Katja ner i en djup sorg.

Efter att ha blivit lämnad av sin man sjunker Katja ner i en djup sorg. Hon är en vass och framgångsrik debattör, har alltid varit högpresterande och driven sedan barnsben, men nu är det som om hennes gråt aldrig vill ta slut, hon känner att hon är på väg in i ett svart hål. Anita Goldmans nya bok kretsar kring en havererad kärlekshistoria.

RELATERADE BÖKOR