Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott

Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott - Alexandra Appelqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alexandra Appelqvist
DIMENSIONERA
5,87 MB
FILNAMN
Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott.pdf
ISBN
4983987569046

BESKRIVNING

Det här är en bok för dig som någon gång sagt adjö till ditt gamla liv. Som tvingats överleva. Som någon gång känt att du äger världen.Filippa är 34 år och nybliven singel. Tilltufsad över det stormiga avslutet på sin 8-åriga relation, som på ytan hade ”alla rätt”, försöker hon orientera sig i sitt nya liv. Ur spillrorna tänds en glöd, och i en känslofylld duett med sin taxichaufför till Forever Young beslutar hon sig för att landa på fötter. Hur många gupp det än finns på vägen dit.Tillsammans med sina kära väninnor Elsa, Hanna och Clara, och sin lojala bästa vän Alle hanteras såväl singellivets vedermödor som glädjeämnen ackompanjerat av en hel del god mat och dryck.Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrottär en bok som kan liknas vid en förlåtande väninna som med humor och pricksäkra formuleringar lotsar läsaren genom både mörkaste mörker och euforisk livsglädje. Du kommer att känna igen dig!“Unik och enastående med kreativt och roligt språk, den liknar inget annat. Läs den!” @oliviasdeckarhylla”Handboken för singlar är helt fantastisk. Så mycket igenkänning, oavsett om du är singel eller inte. Den är nästan skriven om mitt liv.” @idakurvinen”En riktigt fin liten bok. Underhållande, hög igenkänningsfaktor och otroligt fyndiga formuleringar.” @bokankan89”Med denna bok behöver ingen singel känna sig ensam, det finns fler där ute med liknande tankegångar. Jag verkligen älskar denna bok.” @bokdjungeln

Boken har 1 läsarrecension. Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott är en bok som kan liknas vid en förlåtande väninna som med humor och pricksäkra formuleringar lotsar läsaren genom både mörkaste mörker och euforisk livsglädje. Du kommer att känna igen dig.

Vilken charmig bok och så hög igenkänning på den. Är många år sen jag var singel, men känner igen det exakt, man kastas mellan hopp och förtvivlan och ibland känns det som man aldrig kommer träffa ngn. Handboken för singlar på gränsen till nervsammanbrott av Alexandra Appelqvist.

RELATERADE BÖKOR