Orgelbyggaren

Orgelbyggaren - Robert Åsbacka | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert Åsbacka
DIMENSIONERA
6,2 MB
FILNAMN
Orgelbyggaren.pdf
ISBN
2233123773749

BESKRIVNING

En septembermorgon 2006 ger sig Johannes Thomasson ut på dagens första promenad, för att få fart på den gamla kroppen och lederna. Men promenaden tar honom i en helt annan riktning än han tänkt sig. Han stukar sin fot, och i samband med det blir han bekant med den tystlåtna pojken Mika, och med Mikas mamma som en gång köpte ett hus av Thomasson och hans hustru. Och han träffar Agnes som bor i lägenheten ovanpå hans. Thomasson är änkling; tolv år har gått sedan han förlorade sin hustru i Estoniaolyckan, den största fartygskatastrof som drabbat Europa sedan andra världskriget. För honom är hon ändå närvarande, dagligen, och hans orgelbygge är nära förbundet med hennes öde. Thomassons stukade fot inleder en kedja av händelser där kärleken, arbetet, åldrandet, kroppen och döden tar plats - allt sådant som vi ständigt måste förhålla oss till.Robert Åsbacka visar lejonklon i sin nya roman. Hans berättelse är på en gång enkel och intrikat. På ett suveränt sätt utvinner han dramatik och stora känslor ur ett till synes vardagligt stoff.Robert Åsbacka är född 1961 i Österbotten, men numera bosatt i Malmköping, Sverige.Orgelbyggaren är hans sjunde bok sedan debuten 1988.Romanen Kring torget i Skoghall nominerades för Finlandiapriset 2006.

Reservationer i kö: 0 Bostadsrättsföreningen Orgelbyggaren, Västertorg 1, 281 47 Hässleholm. Ansvarig Bengt-Åke Lennart Jönsson 76 år.

Bosse Hellsten har återberättat romanen som kom ut år 2008. Orgelbyggaren handlar om Johannes Thomasson, en äldre man.

RELATERADE BÖKOR