Dagens vanvett

Dagens vanvett - Maurice Blanchot | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maurice Blanchot
DIMENSIONERA
11,70 MB
FILNAMN
Dagens vanvett.pdf
ISBN
8257142514587

BESKRIVNING

Med nyutgåvan av "Dagens vanvett" och "Döden väntar" inleder Bokförlaget Faethon en nyutgivning av Maurice Blanchot. Under hösten och våren utkommer sammanlagt sex titlar av Blanchot.Ur boken: Är jag egoistisk? Jag hyser inga känslor, utom för ett fåtal, jag hyser inte barmhärtighet med någon, jag har sällan lust att tilltala, sällan lust att bli tilltalad och jag, som är i det närmaste okänslig när det gäller mig själv, jag lider enbart genom andra; det minsta besvär de känner blir mig en oändlig plåga och ändå offrar jag dem med berått mod om så erfordras och berövar dem all lyckokänsla (det händer att jag dödar dem).

... Olle Sarri är lika pompös i sitt vanvett som ynklig i sin skam. Äktenskapsinstitutionen och den romantiska kärleken har uppstått ganska oavhängigt av varandra, och ännu i dag ingås majoriteten av äktenskapen på jorden på andra grunder än kärlek.

| Adlibris Kollektivt vanvett. Publicerad 1992-08-17 Detta är en låst artikel.

RELATERADE BÖKOR