Elefantens fot

Elefantens fot - Sven Lindqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Lindqvist
DIMENSIONERA
12,99 MB
FILNAMN
Elefantens fot.pdf
ISBN
1726114117583

BESKRIVNING

I fem år har den ryska elefantens tunga fot vilat på Afghanistan.Vad blir nästa steg? Sven Lindqvist har sökt svaret i Baluchistans öknar, där de förtryckta balucherna längtar efter en befriare.I fem år har den afghanska motståndsrörelsen lyckats hålla ryssarna stången. Varifrån tar den sin styrka? Varför är den så splittrad? Sven Lindqvist har mött motståndsmännen i deras högkvarter i Peshawar.I fem år har en av ryssarna installerad marionettregering haft makten i Kabul. Vad har den uträttat? Hur rättfärdigar de afghanska kommunisterna sitt samarbete med ockupationsmakten? Sven Lindqvist har träffat dem i Kabul. Vad vet vi egentligen om ryssarnas Vietnamkrig i Afghanistan? Hur pass pålitliga är nyhetskällorna? Sven Lindqvist började besvara dessa frågor i en uppmärksammad artikelserie i Dagens Nyheter våren 1984. Han återvände i december 1984 till Peshawar.Elefantens fot är ett lyhört och engagerat samhällsreportage med samma slagkraft som Sven Lindqvists tidigare stora analyser av Kina, Indien och Latinamerika. Boken är rikt illustrerad med foton tagna av författaren.

[5] På grund av tjuvjakten på elefantens betar, det begärliga elfenbenet, finns ... Elefantens öga Inger Alfvén Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

Elefanten skulle därför kunna betraktas som tågångare, precis som hund och katt. Men tårna syns inte utanpå foten, eftersom de är sammanväxta. Titeln Elefantens fot är vad experter kallar corium, den avskrädeshög som är vad som finns kvar av ett havererat kärnkraftverk - förvridet stål, bränslerester, betong och sand.

RELATERADE BÖKOR