Dagar som brännglas

Dagar som brännglas - Göran Bergengren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Göran Bergengren
DIMENSIONERA
4,10 MB
FILNAMN
Dagar som brännglas.pdf
ISBN
4046060842830

BESKRIVNING

Resor till exotiska platser: Turkmenistan, vid sjön Baringo i Kenya, i Zanzibars gamla stad eller i Bolshie Koty vid Bajkalsjön. Fåglar som lyfter eller rör sig skyggt i buskagen. Odlingslandskap i Östergötland, i gränsområdet mellan slätt och skog. Också förflyttelse i tiden, genom decennier och sekel. Tiden och rummet växlar, resor genom kulturer.Dagar som brännglas är existentiell och klok, förmedlar insikter och åsikter. Senast utgav Bergengren Pilfink (2007).Göran Bergengren är ornitolog, poet och författare till böcker om djur och natur för både barn och vuxna. Han rör sig eftertänksamt och iakttagande genom natur, ser människor och spåren de lämnar efter sig.

Också förflyttelse i tiden, genom decennier och sekel. Tiden och rummet växlar, resor genom kulturer.

dagen - så måste man vräka rikligt med vatten - PÅ JORDEN INTE PÅ BLADEN O VÄXTEN!!! VATTEN PÅ VÄXTEN FUNGERAR SOM BRÄNNGLAS OCH BRÄNNGLAS KAN MAN TÄNDA ELD MED!!! SLUTA ATT SPRIDA OKUNSKAP O FELAKTIGHETER!!! Radera. Vattna gärna på morgonen eller kvällen så avdunstar inte lika mycket av vattnet som vid bevattning dagtid. Om du använder en spridare så ställ en burk med raka sidor en bit från denna.

RELATERADE BÖKOR