Härifrån till dig

Härifrån till dig - Albert Lindemalm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Albert Lindemalm
DIMENSIONERA
3,86 MB
FILNAMN
Härifrån till dig.pdf
ISBN
3417442170791

BESKRIVNING

Simons kompisar har börjat få riktiga jobb, med utvecklingssamtal och schyssta löner. Själv jobbar han kvar i livsstilsbutiken på Söder i Stockholm och trivs rätt bra. Eller, frågan är väl vad han skulle göra annars? Kanske skulle allt ordna sig om han bara träffar en tjej? Anna är hemma i Stockholm över sommaren. Men hon längtar tillbaka till London, till heltäckningsmattorna, mögellukten och sitt designcollege. Eller vill hon bara glömma det som hände i Sverige? Kanske skulle allt bli bättre om folk bara slutade fråga hur hon mår hela tiden?Simon och Anna träffas en varm sommarnatt och det som bara var tänkt att vara ett one night stand utvecklas till något djupare och mycket mer komplicerat. Vägen kantas av missförstånd och avstånd, enerverande tvillingar och moderiktiga mostrar, och välmenande vänner. Härifrån till dig är en varm och charmig berättelse, full av färgstarka, roliga, och ibland, fruktansvärt irriterande människor. Albert LindemalmAlbert Lindemalm är född 1977 och bor i Stockholm med sin man Mattias och taxen Harriet. Efter att ha skrivit texter på uppdrag av bl. a. tidningen Darling i början av 2000-talet, la Albert skrivandet på hyllan under en lång tid och jobbar idag som seniorkonsult på ett analysföretag. När han inte skriver kramar Albert gärna lövträd, skrattar jättehögt, lagar mat och slukar TV-serier. Härifrån till dig är hans debutroman.Lyssnarrecensioner om Härifrån till dig:Älskar tonen och att det för en gångs skull är från en killes perspektiv. Så fint och bra skrivet, vill ha mer av detta!En härlig kärlekshistoria att svepas med i. Sommarkänslor och pirr. Missförstånd. Och så lite mer pirr. Allt man kan önska av en romantisk berättelse.Magiska karaktärsteckningar som gör huvudpersonerna levande, man blir kär både i dem och i den där pirriga, soliga känslan av sommarstockholm. Det här är mer än feel-good, man lämnas med ett stort smajl och insikt om hur koola vi komplicerade människor och våra kärlekar faktiskt är! 

Drivhuset stöttar idésprutor, frilansare, företagare, eldsjälar och förändringsfantaster på utvecklingsresan. Hos oss får du kunskap och inspiration att driva ideér och organisationer framåt.

Albert Lindemalm Efter att ha skrivit texter på uppdrag av bl. a.

RELATERADE BÖKOR