Några rader till Svartåns finaste krokodil

Några rader till Svartåns finaste krokodil - PeKå Englund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
PeKå Englund
DIMENSIONERA
3,69 MB
FILNAMN
Några rader till Svartåns finaste krokodil.pdf
ISBN
8194068743531

BESKRIVNING

Redaktionschefen Nick är degraderad till reporter och gör livet surt för alla på tidningen. Humöret blir bara sämre ju närmare ettårsdagen av sonen Benjis död kommer.Hemma är han mer tillbakadragen och har flyttat ut ur sovrummet och ner i källaren och umgås med sin fru via Facebook. Ena dottern har flytt till Australien. Den andra försöker han förtvivlat återupprätta sig själv som pappa till utan att lyckas. Men kanske kan Håkan Hellströms musik öppna dörren till både Nicks och dotterns hjärta när de försöker överleva att familjens sexåring inte finns mer?Det finns en ljusglimt i tillvaron: chefens leende. Hon kallas Krokodilen och han räknar hennes tänder i smyg. Två, fyra, sex, åtta hur stort kan det där underbara leendet egentligen bli? Och är det så smart att röka upp dotterns hasch och trassla till det om han vill få reda på det?PeKå Englund följer upp framgången med debutromanen Född på en söndag med en rörande och djupt humoristisk roman om att våga ge livet en andra chans.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Några rader till Svartåns finaste krokodil är hans andra roman.

Humöret blir bara sämre ju närmare ettårsdagen av sonen Benjis död ko Drottninggatans Bok & Bild - Några rader till Svartåns finaste krokodil Köp boken Några rader till Svartåns finaste krokodil av PeKå Englund (9789113075532) | Bestories | Billigt, snabbt, enkelt Köp 'Några rader till Svartåns finaste krokodil' nu. Redaktionschefen Nick är degraderad till reporter och gör livet surt för alla på tidningen.

RELATERADE BÖKOR