När sista dörren stängts

När sista dörren stängts - Torun Börtz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torun Börtz
DIMENSIONERA
3,56 MB
FILNAMN
När sista dörren stängts.pdf
ISBN
7323521375987

BESKRIVNING

"Det är en stark roman om en invandrad familjs utsatthet och kamp för sin överlevnad som berör. Författarens beskrivningar griper tag och manar till eftertanke." /BTJ"Årets fransk-svenska / svensk-franska krimi" /deckarrecensenten Bengt Eriksson"[E]n stark, engagerande och spännande historia"/Ystads Allehanda"I sin nyutkomna bok 'När sista dörren stängts' berättar [Torun Börtz] med stort engagemang, stilistisk säkerhet och träffsäkerhet om utsatthet i svåra tider."/ÖsterlenmagasinetNedjma bor med sina två tonårsbarn Momo och Fathia på ett litet och dåligt underhållet hotellrum i ett av Paris bortglömda kvarter. Livet är hårt men Nedjma när ändå förhoppningen att allting en dag ska kunna bli annorlunda för hennes barn. Ända tills det allra värsta inträffar - och hon tar steget över den osynliga gränsen, över till den värld där det inte längre finns något hopp. En svart och realistisk roman om vad utsatthet, desperation och utanförskap kan leda till, hos var och en av oss. Historien utspelar sig i ett av Paris mest invandrartäta kvarter, Château-Rouge, men den kunde lika gärna utspela sig i Stockholm, Göteborg eller Malmö.Torun Börtz, född 1967 i Malmö, är journalist och författare. Under tolv år bodde hon i Paris och arbetade som kulturjournalist och som frilanskorrespondent för TT. Hon har tidigare gett ut den uppmärksammade reportageboken Betongen brinner (Leopard, 2007), om de franska förortsupploppen hösten 2005, samt kåserisamlingen Man kallar mig Miss France (Kira, 2011). När sista dörren stängts är Torun Börtzs romandebut.

Om boken: "Momo svängde runt hörnet och såg mannen försvinna in genom en grönmålad port. När sista dörren stängts. Jag tycker inte om att läsa hemska böcker. När sista dörren stängts roman.

Laddas ned direkt. Köp boken När sista dörren stängts av Torun Börtz (ISBN 9789187969126) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR