Älskade hatade skadade hjärna

Älskade hatade skadade hjärna - Love Ekbeck | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Love Ekbeck
DIMENSIONERA
5,92 MB
FILNAMN
Älskade hatade skadade hjärna.pdf
ISBN
1176707082532

BESKRIVNING

Då allt fler drabbas av utmattningssyndrom är hjärntrötthet ett växande problem, men få vet vad denna dolda funktionsnedsättning innebär. Älskade hatade skadade hjärna består av 65 dikter i vilka författaren delar med sig av sitt liv som hjärntrött, så att du ska få en större förståelse för vad det egentligen innebär att leva med hjärntrötthet. Att inte förstå varandra skapar avstånd, men med din nyvunna förståelse kommer du kunna skapa djupare relationer till dina hjärntrötta medmänniskor.Är du själv drabbad bjuder boken på massor av igenkänning, tankar om hur du hanterar att vara hjärntrött och vetskapen att det finns andra där ute som förstår hur du har det - du är inte ensam.Love Ekbeck är poet och konstnär med flera års erfarenhet av att leva med hjärntrötthet.

... älglufs (4) älska sig själv (1) äpplen (1) ärlighet (1) ... Ordvitsar är en riktig vattendelare, vissa älskar de hejdlöst, vissa fnissar i smyg och andra berättar högljutt att ordvitsar är fullkomligt idiotiskt.

Jag vill att du tar dig tid att läsa denna text samt kollar på klippet, till dig som inte har ADHD för att du ska för... Framtill i hjärnan ligger också det primära syncentret. Härifrån koordineras ögonrörelserna så att båda ögonen rör sig samtidigt.

RELATERADE BÖKOR