Ryskt bläck : roman

Ryskt bläck : roman - Tatiana de Rosnay | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tatiana de Rosnay
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
Ryskt bläck : roman.pdf
ISBN
8490877123575

BESKRIVNING

"Den där gråmulna dagen, när han satt i väntrummet på folkbokföringskontoret i över två timmar och stirrade på papperen i sitt knä, kände han att världen omkring honom gungade till, som om osynliga händer drog i hans ödes trådar."Nicolas Duchamel upptäcker i tjugoårsåldern att hans ursprung omges av ett oroväckande mysterium. Hans far, som försvunnit på havet någonstans utanför den baskiska kusten, kan inte längre besvara hans frågor. Nicolas börjar gräva i sin familjs förflutna, efterforskningarna tar honom ända till St. Petersburg och mynnar så småningom ut i en roman. Tack vare boken som blir en gigantisk succé tror Nicolas att han är färdig med spöken från det förflutna. Men under en vistelse på ett lyxhotell på en toskansk ö dyker de upp igen, tvingar honom att omvärdera sitt liv och sätter hans framtid på spel.Boken innehåller bokcirkelfrågor!Tatiana de Rosnay har sedan debuten skrivit tolv romaner och är i dag en av de mest lästa franskspråkiga författarna i Europa.Det handlar om familjehemligheter, identitet och skrivande. CULTUREBOX

60 kr Bokbörsen: Muutoksen aika 1905-1930 : venäläistä avantgardea neuvostoliittolaisista yksityiskokoelmista = Förändringens tid 1905-1930 : ryskt avantgarde ur sovjetiska privatsamlingar = Time of change 1905-1930 : Russian avant-garde from private Soviet collections. 150 kr Romaner Språk Spänningsromaner Tonår & Nästan vuxen Romance Religion & Spiritualitet Hjälp Logga in Ryskt bläck.

3.25 8 5 Författare: Tatiana de Rosnay. Finns som e-bok.

RELATERADE BÖKOR