Begärets nio växter

Begärets nio växter - Margot Berwin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Margot Berwin
DIMENSIONERA
10,96 MB
FILNAMN
Begärets nio växter.pdf
ISBN
9960887415262

BESKRIVNING

I hjärtat av New York, längst in i en gammal tvättomat, finns nio sällsynta och värdefulla växter. "Begärets nio växter" berättar historien om den här legendariska trädgården. Och om den resa en kvinna måste göra för att kräva det som är hennes.Lila Nova bor ensam i en enkel vitmålad liten lägenhet. Efter en uppslitande skilsmässa ser Lilas liv ut som hennes hem: avskalat och tomt. Men när hon träffar den stilige växtförsäljaren David Exley öppnar sig en helt ny värld för henne. Sen en kväll stöter Lila på en märklig tvättomat och ser ormbunkar så värdefulla att ett pyttelitet skott kan ge tusentals dollar. Hon får lära sig saker om blommor med medicinska egenskaper som slår allt som finns på ett apotek. Och hon får höra berättelsen om de nio mystiska växterna som skänker berömmelse, lycka, odödlighet och passion.Tvättomatens ägare, Armand sätter Lila på prov: om hon kan få ett skott från en sällsynt, röd ormbunke att slå rot ska han visa henne hemligheten i sitt låsta rum. Men Lila är alltför tillitsfull och genom att begå ett fruktansvärt misstag förstör hon sina chanser att få se Armands växter. Enda sättet att få tillbaka hans förtroende är att resa ensam till Yucatan.Djupt inne i Mexikos regnskogar möter Lila en värld med schamaner och andedjur, ormtjusare och sexiga huicholinindianer som kan få hjärtat att stanna. Ensam i djungeln tvingas Lila lära sig mer än hon någonsin velat veta om naturen - och om sig själv. "Begärets nio växter" är en stimulerande berättelse om kärlek och självinsikt som förenar mystik, äventyr och hetta, i ordets alla betydelser."Indiana möter Bridget Jones [...] Berwin gör pangdebut med äventyr, svek, kärlek och naturligtvis sällsynta växter."- Publishers Weekly (Starred Review)

De är som följer: Fenylalanin , isoleucin , leucin , lysin , metionin , treonin , tryptofan och valin (för barn även histidin ). "Begärets nio växter" berättar historien om den här legendariska trädgården. Och om den resa en kvinna måste göra för att kräva det som är hennes.

Där stod han i hela sin växt. Det sitter en växt på hans kropp. Växtbelysning kanske verkar krångligt, men det är det inte alls, det är faktiskt superenkelt och gör otroligt mycket för växterna.

RELATERADE BÖKOR