OBS: Flirt

OBS: Flirt - Lovisa Wistrand | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lovisa Wistrand
DIMENSIONERA
8,54 MB
FILNAMN
OBS: Flirt.pdf
ISBN
2748401654473

BESKRIVNING

Målinriktade Isabel har livet under kontroll. Hon har mannen, lägenheten, resorna – och jobbar på att få det yrke hon alltid drömt om: författare. Långt i framtiden ska hon skaffa hus, hund och barn. Bli gammal tillsammans med Elias och skriva böcker tills hon dör. Planen är vattentät.Det enda som behövs är en skrivarkurs. Hon räknade bara inte med att träffa Per – den charmige äldre mannen som skriver som en gud och får henne att leva i nuet. Hon räknade inte heller med att hon måste ligga med någon för att få sin bok utgiven. Plötsligt tappar hon kontrollen över allt.OBS: Flirt är första delen i en duologi – en stundtals komisk, stundtals sorglig modern kärlekshistoria som utspelar sig både i verkligheten och genom sociala medier.Detta är en Print on Demand-utgåva.LOVISA WISTRAND föddes i Vallentuna 1991 och bor idag i Uppsala med sin man. Hon är utbildad grafisk designer men arbetar nu som författare på heltid, då skrivandet alltid har varit en stark drivkraft. Lovisa är också författaren bakom de kritikerrosade Drakviskaren och Demonviskaren som ingår i Alvblodstrilogin.

Hon har mannen, lägenheten, resorna - och jobbar på att få det yrke hon alltid drömt om: författare. Långt i framtiden ska hon skaffa hus, hund och barn. Målinriktade Isabel har livet under kontroll.

Lovisa är också författaren bakom de kritikerrosade Drakviskaren och Demonviskaren som ingår i Alvblodstrilogin. Trailer till min kommande bok "OBS: Flirt" som ... Flirt.com should be your first point of call if you're hoping to meet compatible people online.

RELATERADE BÖKOR