Vägen hem ; Om du blir min

Vägen hem ; Om du blir min - Caroline Anderson, Tina Beckett | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Caroline Anderson, Tina Beckett
DIMENSIONERA
12,41 MB
FILNAMN
Vägen hem ; Om du blir min.pdf
ISBN
7050989731362

BESKRIVNING

Vägen hem Nick har aldrig slutat älska Liv men barnlösheten tog död på deras förhållande. Då tillvaron blev för tuff valde han den enkla vägen och flydde. När han nu återvänder till den lilla kuststaden och möter Liv igen inser Nick att han inte kan leva utan henne. Men om han avslöjar sin mörka hemlighet lär hon aldrig ta honom tillbaka ...  Om du blir min Det sista doktor Sebastian Texeira vill är att slå sig till ro. Men när en het natt tillsammans med sjuksköterskan Sara Moreira resulterar i en graviditet förändras allt. Trots passionen som glöder mellan dem planerar Sara att ta hand om barnet på egen hand. Sebastian oroar sig för sjukhusledningens inställning till lösa kärleksförbindelser, och att hans projekt i de brasilianska kåkstäderna ska gå om intet. Han presenterar därför en lösning som får Sara att tappa hakan! 

Din för alltid ... Om du följer skribenter och ämnen så får du notiser direkt när ... Min 12-åriga dotter rånades på väg hem ...

Om du blir min Det sista doktor ... Pris: 31 kr. e-bok, 2018.

RELATERADE BÖKOR