Josefine Mutzenbacher : en wienerhoras historia berättad av henne själv

Josefine Mutzenbacher : en wienerhoras historia berättad av henne själv - Felix Salten | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Felix Salten
DIMENSIONERA
8,6 MB
FILNAMN
Josefine Mutzenbacher : en wienerhoras historia berättad av henne själv.pdf
ISBN
5063736165900

BESKRIVNING

Josefine Mutzenbacher från 1906 är en av världslitteraturens mest berömda erotiska klassiker. Här berättar Josefine hur hon som ung flicka blir hora och med hjälp av kroppen lyfter sig ur förortens fattigdom. Romanen blandar frejdigt gladporriga scener med skarpt realistiska skildringar av det miserabla arbetarklasslivet i Wien. Josefine Mutzenbacher har tryckts i många upplagor, översatts till dussintals språk och filmatise­rats flera gånger. 1991 blev boken rättsfall; den tyska författningsdomstolen beslutade att boken både var ett "konst­närligt verk och ett pornografiskt verk".Österrikaren Felix Salten (1869-1945) är mest känd som författare till barnboken Bambi (1923) som blev världsberömd i Disneys filmatisering. Han tillhörde författareliten i det förra sekelskiftets Wien och var aktiv i den tidiga sioniströrelsen.

159 kr Ginza. 159 kr Ginza: Josefine Och Kronprinsen.

Den förmodade författaren var Felix Salten som också är känd för berättelsen om Bambi.Boken har översatts till flera språk, sålts i mer än trettio miljoner exemplar och filmatiserats ett dussintal gånger [1] [2]. Pris: 149 kr. häftad, 2009.

RELATERADE BÖKOR