Efter floden

Efter floden - P. C. Jersild | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
P. C. Jersild
DIMENSIONERA
5,49 MB
FILNAMN
Efter floden.pdf
ISBN
8262201043066

BESKRIVNING

Efter floden är en postapokalyptisk science fiction-roman från 1982. Boken utspelar sig på en plats som en gång i tiden kallades Sverige. Ett globalt atomkrig har utplånat civilisationen och en liten människospillra hankar sig fram i Stockholms skärgård, där sanden har smält till glas. Edwin »Fittmun« försörjer sig som älskare åt sjökaptener och överges en dag på en ö bebodd av åldrade straffångar...Nu är det dags för en ny generation att upptäcka PC Jersilds klassiska framtidsdystopi.

Boken tar plats i en framtida version av vad som en gång i tiden kallades ... Efter floden är en postapokalyptisk science fiction-roman från 1982. Boken utspelar sig på en plats som en gång i tiden kallades Sverige.

Edwin »Fittmun« försörjer sig som älskare åt sjökaptener och överges en dag på en ö ... Efter floden : Sötvatten är grunden för allt liv som vi känner det. Men det är den mest slösade naturresursen.

RELATERADE BÖKOR