Fågelskugga

Fågelskugga - Anita Karp | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Karp
DIMENSIONERA
7,41 MB
FILNAMN
Fågelskugga.pdf
ISBN
6575272813331

BESKRIVNING

Ellen är frånskild och barnen är utflugna. Hon arbetar på ett forskningscenter för folkhälsa, under en egensinnig chef. Varje dag känns som en upprepning. Men med kort varsel skickas hon till en konferens i Washington. Där börjar hennes förutsägbara och rationella tillvaro att gunga.På konferensen träffar hon Thomas. Precis som Ellen forskar han om folkhälsa och brinner för att undersöka varför diabetes är så vanligt hos Amerikas urinnevånare och vad man kan göra åt det. Han övertalar henne att följa med till ett indianreservat i Kansas under tio dagar.Det blir början på en inre resa som så småningom tar henne till glesbebyggda delar av Sverige. Ensam i en överväldigande natur är hon tvungen att ifrågasätta sig själv, sin bakgrund och hela sin uppfattning om världen.

Det finns även en mindre stuga Längd 37 cm Bredd 30 cm Höjd 20 cm med frömatare. Även gammeldags vedkorg enligt bild.

björknäver att häfta fast för att dölja röret. Fågelmatarstation för vinterns fåglar. Innehåller: 1 st ställning i metall med krokar förupphängning av fågelmatare.

RELATERADE BÖKOR