Så nära barfota

Så nära barfota - Marie Hedegård | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie Hedegård
DIMENSIONERA
6,95 MB
FILNAMN
Så nära barfota.pdf
ISBN
7838589682030

BESKRIVNING

Marie Hedegård debuterar med romanen SÅ NÄRA BARFOTA. Det är en bok att känna igen sig i och inspireras av. Ur en recension: "realistisk och robust, gedigen och psykologiskt trovärdig." / Borås Tidning ELLEN sover alltid med trosorna på. Hon vill inte att hennes man tar i henne längre. Som nygifta flyttade de in i radhuslängan. Nu är båda barnen utflyttade och omställningen är smärtsam för Ellen. Mannen fortsätter oberörd med sina fritidsintressen medan Ellen känner sig vilsen. Hennes väninna Cathrine, som inte har några barn, lyckas få med Ellen på en spahelg. Utanför hemmet finns både lockelser och lindring men hemkomsten blir bara smärtsam för Ellen. En dag får hon ett mejl från sin väninna Lana, som förälskat sig i en afrikansk man och flyttat till hans hemby i Ghana. I brevet stårdet: Kom hit och hälsa på! Ellen känner att hon inte har något att förlora. Hon köper en flygbiljett och tar steget ut idet okända."en utmärkt debut" / Biblioteket i fokus"Jag bara älskar att läsa Ellens tankar som går stick i stäv med det hon säger." / Bokstugan"En härligt frigörande, klok, vänlig och helt underbar berättelse om att bejaka sig själv och upptäcka att det finns andra värderingar i livet." / Boktipset

Men ämnet var såpass intressant att jag inte kunde motstå frestelsen. Så nära barfota (ljudbok) av Marie Hedegård (1 röst) Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-08-21. 144.

Ellen har funnits till för ... Var det verkligen så här Ellen ville se sitt liv, gift med en man hon egentligen aldrig har älskat. Kulturskribenten Jan Karlsson har läst Marie Hedegårds debutroman 'Så nära barfota'.. Titel: Så nära barfota Författare: Marie Hedegård Bokförlag: Lindelöws Format: Inbunden Tryckt: 2016 Antal sidor: 280 Finns att köpa hos: Adlibris | Bokus | CDON Tack Lindelöws bokförlag! När jag fick förfrågan om att läsa Så nära barfota av Marie Hedegård så tackade jag ja eftersom en bok om en medelålders kvinna i en livskris kändes som något som borde passa mig. Så nära barfota.

RELATERADE BÖKOR