Absint. Historien om en blåmes

Absint. Historien om en blåmes - Niklas Rådström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Niklas Rådström
DIMENSIONERA
7,93 MB
FILNAMN
Absint. Historien om en blåmes.pdf
ISBN
1149778876011

BESKRIVNING

En försommardag finns han bara där, blåmesungen som kommer att få namnet Absint. Kanske har han fallit ur ett överbefolkat bo högt upp i trädets krona, kanske har han alltför tidigt prövat sina vingar. Det är ett litet dunknippe med gapande näbb och uppfordrande läte som intar familjen Rådströms hem. Till en början handlar livet mest om att tillfredsställa en aldrig sinande hunger, men snart börjar Absint ge sig ut på allt längre upptäcktsfärder. Ute i trädgården lockar andra fåglar och världen vidgas för varje dag. Absint är en oemotståndlig berättelse om ett oväntat möte, en filosofisk betraktelse över människa och natur och om att upptäcka storheten i det lilla. Rikt illustrerad av Catharina Günther-Rådström.

En försommardag finns han bara där, blåmesungen som kommer att få namnet Absint. Kanske har han fallit ur ett överbefolkat bo högt upp i trädets krona, kanske har han alltför tidigt prövat sina vingar. En försommardag finns han bara där, blåmesungen som kommer att få namnet Absint.

Niklas Rådström ... Absint - historien om en blåmes av Niklas Rådström. Författaren Niklas Rådström och hans hustru Ninna fann en övergiven blåmesunge, tog hand om den och födde upp den till "färdig" fågel.

RELATERADE BÖKOR