Fruktan

Fruktan - C. L. Taylor | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
C. L. Taylor
DIMENSIONERA
4,54 MB
FILNAMN
Fruktan.pdf
ISBN
4554739532543

BESKRIVNING

Ibland vägrar ens första kärlek att släppa taget När Lou Wandsworth rymde till Frankrike tillsammans med sin lärare Mike Hughes trodde hon att han var hennes livs kärlek. Men Mike var inte den han verkade vara utan han ödelade istället hennes liv. När Lou är 32 upptäcker hon att Mike har en relation med tonåringen Chloe Meadows. Fast besluten att se till att historien inte upprepar sig återvänder hon för att konfrontera honom. Men Mike visar sig vara den värsta sortens rovdjur, och medan Lou försöker dra honom inför rätta är det tydligt att hon än en gång riskerar att bli hans byte Klaustrofobisk och fängslande. - Karin Slaughter C.L. Taylors dans har något att se fram emot. Fruktan är hennes bästa hittillls. - Claire Mackintosh Jag älskade Fruktan! Det är min favorit av C.L. Taylors romaner nu. Jag kunde inte lägga ifrån mig den- Spännande, slingrande, skrämmande - med en av de bästa utgangspunkter jag har läst i evigheter. - Julie Cohen Kuslig och otäck så man kan få hjärtslag. - Sunday Express

Fruktan bloggar även om böcker, filmer, spel, böcker och andra nördiga saker som är värda att älska. När det på grundspråken talas om fruktan för Gud syftar det ofta på en djup respekt eller vördnad för honom. Bibeln kopplar samman gudsfruktan med kärlek till Gud.

Fruktan är Skräck, Science Fiction och Fantasy. Fruktan är blogg & podcast.

RELATERADE BÖKOR