Jag, jag, jag

Jag, jag, jag - Unni Drougge | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Unni Drougge
DIMENSIONERA
7,53 MB
FILNAMN
Jag, jag, jag.pdf
ISBN
7380399735576

BESKRIVNING

Året är 1976 och den unga Sophie är på jakt efter en identitet. Vad är en tjej utan en kille? tänker hon och kastar sig in i ett förhållande med den bildsköne gossen Aron. Aron lider av patologisk samlarmani. Han samlar framförallt på skivor, och en dag kommer han hem med en kartong specialimporterade punksinglar. Båda rycks med av den larmande punkvågen som exploderar över hela västvärlden. Aron får fullt upp med att utöka sina samlingar och Sophie anammar genast punkens alla attribut. Aron ser inte med blida ögon på flickvännens högljudda och kaxiga stil. Han anmärker på hur hon ser ut, vad hon gör och vad hon säger. Relationen urartar då Sophie i ett missriktat frigörelseförsök börjar prassla med en lokal punkgitarrhjälte som Aron beundrar. Därefter åker hon till London med två ökända groupies och tröstar sig med att förföra kända punkartister. Men varken sex, droger eller rock n roll i Londons sjudande punkkittel kan rädda Sophie från sorgen över att ha blivit dumpad av Aron.

Citatet är nedtecknat i Vita di Cesare (50, 6), en av de mest kända biografierna av Plutarkos. Veni, vidi, vici betyder "jag har kommit, jag har sett, jag har segrat" (i perfektform) men ... Jag minns att jag passerade människor med munskydd på flygplatsen och att vi reportrar som åkt ner för att kolla på Samsung-telefoner mest på skämt spekulerade hur det skulle bli med Mobile World Congress-mässan, som var tänkt att dra igång 20 februari. Jag önskar att jag hade haft bättre kontakt med mina vänner; Jag önskar att jag hade unnat mig att vara lyckligare; Alla dessa är viktiga och jag tror nog att vi alla har en förtjänst av att då och då återkomma till dessa och fråga oss själva: "Kommer jag säga samma när jag ligger och väntar på Sankte Per?". I går fyllde hockeylegendaren Börje Salming 69 år.

Det är första gången i mitt liv som jag skriver en deckare. - Men jag har aldrig, aldrig googlat på cyanid. När jag var 14 år gammal tjuvrökte jag för allra första gången.

RELATERADE BÖKOR