Torkans år

Torkans år - Roland Buti | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Roland Buti
DIMENSIONERA
7,32 MB
FILNAMN
Torkans år.pdf
ISBN
3287879916714

BESKRIVNING

 Humor och udda kärlek i 70-talets Schweiz Året är 1976 och inte en droppe regn har fallit på hela sommaren i den lilla byn i Schweiz. Människor, djur och grödor försmäktar i värmen, även den originella familjen Sutter. Pappan har investerat allt sitt hopp och hela sin förmögenhet i 10 000 kycklingar, mamman kommer helt plötsligt hem med den vackra och exotiska väninnan Cécile och trettonårige Gus diskuterar livet med sin brevduva. Farfars häst går ner till floden för att dö och schäfern försöker ta livet av sig genom att lägga sig i solsteket. Allt förändras den här sommaren. När det efterlängtande regnet äntligen kommer är det redan för sent.   Roland Butis fina uppväxtskildring är full av humor och ömhet som lyser upp berättelsen om den brokiga familjen Sutter och sommaren som förändrade allt. ROLAND BUTI föddes i Lausanne, Schweiz 1964. Torkans år är hans tredje och prisbelönta bok.

Människor, djur och grödor försmäktar i värmen. Lantbrukarfamiljen Sutter kämpar för sin överlevnad utanför en liten by i Schweiz.

🐴Torkans år är en fin uppväxtskildring där vi får följa familjen Sutter. Torkans år är en fin uppväxtskildring där vi får följa familjen Sutter. Det är en äkta läsupplevelse att läsa boken, där jag fängslas redan från första sidan av berättelsen.

RELATERADE BÖKOR