I min ungdom speglade jag mig ofta

I min ungdom speglade jag mig ofta - Per Gunnar Evander | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Gunnar Evander
DIMENSIONERA
9,97 MB
FILNAMN
I min ungdom speglade jag mig ofta.pdf
ISBN
3385132832318

BESKRIVNING

"Skriv en roman baserad på dina dagböcker, på sådant du varit med om!" Den uppmaningen har den medelålders författaren fått av sin gode vän Jesper, som likt han själv varit deltagare i en drömgrupp. Men arbetet med romanen går i stå, och för att bryta sin leda hyr han en stuga i Kolmården där han flera gånger tidigare vistats. I den sensommarmättade stämningen vid den bråddjupa Bärsjön tilltar känslan av misslyckande och kulminerar i ett olyckstillbud, bland skärvor av minnen och drömmar och undflyende bilder... Samtalen och fisketurerna med grannen Eskil, och den starka vänskapen med honom, är snart den enda verklighet författaren har att lita till.I min ungdom speglade jag mig ofta (2005) har delvis det självbiografiskas oförtäckta prägel, med nakna skildringar av sorg och förtvivlan. Men berättelsen om förlust, svek och ensamhet kryddas också av vrede, och inte minst av den klarsynthet och underfundiga humor som är Per Gunnar Evanders signum.Detta är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.albertbonniersforlag.se/pod

Skildringen som bygger på detaljerade dagböcker utgår från ett antal dramtiska händelser i författarens liv. Buy I min ungdom speglade jag mig ofta by Evander, Per Gunnar, Biberg, Jan (ISBN: 9789100113940) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Buy I min ungdom speglade jag mig ofta by Evander, Per Gunnar, Biberg, Jan from Amazon's Fiction Books Store.

65 kr "Skriv en roman baserad på dina dagböcker, på sådant du varit med om!" Den uppmaningen har den medelålders författaren fått av sin gode vän Jesper, som likt han själv varit deltagare i en drömgrupp. I Min Ungdom Speglade Jag MIG Ofta: Amazon.es: Per Gunnar Evander: Libros en idiomas extranjeros I min ungdom speglade jag mig ofta: Amazon.es: Per Gunnar Evander, Jan Biberg: Libros en idiomas extranjeros Per Gunnar Evander föddes 1933 i Ovansjö i Gävleborgs län. Fadern var korrespondent.

RELATERADE BÖKOR