Vill ha dig här / Kärlekens källa

Vill ha dig här / Kärlekens källa - Susan Carlisle, Amy Ruttan | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susan Carlisle, Amy Ruttan
DIMENSIONERA
7,18 MB
FILNAMN
Vill ha dig här / Kärlekens källa.pdf
ISBN
7989426180381

BESKRIVNING

Vill ha dig här Efter en medicinsk konferens faller Zoe Avery rakt i armarna på Gabriel Marks, en mörk och väldigt sexig läkare. Och några veckor senare står hon med ett positivt graviditetstest i handen. Barnet tänker hon ta hand om själv, Gabe har gjort tydligt att han inte är en familjeman. Men när Zoe behöver en tillfällig bostad öppnar han ändå sin dörr för henne. Frågan är om han också kan släppa in henne i sitt hjärta.  Kärlekens källa När kirurgen Betty Jacinths hjärta krossas tar hon ett tillfälligt jobb på Island för att få miljöombyte. Hon är inställd på att det ska vara kallt men hon har inte förväntat sig det frostiga välkomnande hon får av den ursnygga men tillknäppta läkaren Axel Sturlasson. I takt med att de arbetar tillsammans börjar dock Axel tina upp och en låga tänds mellan dem. Och när Bettys tre månader går mot sitt slut ställs hon inför sitt livs svåraste val.  Taggar för widgetshoppen

Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... Vill ha dig här . Efter en medicinsk konferens faller Zoe Avery rakt i armarna på Gabriel Marks, en mörk och väldigt sexig läkare.

Vill ha dig här Efter en medicinsk konferens faller Zoe Avery rakt i armarna på Gabriel Marks, en mörk och väldigt sexig läkare. Och några veckor senare står hon med ett positivt graviditetstest i handen. Vill ha dig här Efter en medicinsk konferens faller Zoe Avery rakt i armarna på Gabriel Marks, en mörk och väldigt sexig läkare.

RELATERADE BÖKOR