I ditt sällskap/Den förlovade prinsen

I ditt sällskap/Den förlovade prinsen - Melanie Milburne, Maisey Yates | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Melanie Milburne, Maisey Yates
DIMENSIONERA
6,22 MB
FILNAMN
I ditt sällskap/Den förlovade prinsen.pdf
ISBN
9836797351384

BESKRIVNING

I ditt sällskapÄnnu en julfest som singel. Violet Drummond har bestämt sig för att inte gå, men så dyker Cameron McKinnon upp. Han behöver hjälp för att komma undan en påstridig beundrare, och de kommer därför överens om att vara varandras sällskap. De låtsas att de är förlovade helt enkelt. Dessvärre får skvallerpressen nys om deras förhållande och det blir svårt att ta sig ur det hela när även Violets familj får reda på nyheten. Att det snart börjar hetta till mellan dem på riktigt gör inte heller saken lättare Den förlovade prinsenServitrisen Bailey Harper tror inte sina ögon när hon ser skvallertidningens löpsedel. Killen som nyligen dumpade henne är inte alls en vanlig affärsman som han sa han är en sydeuropeisk prins! Dessutom förlovad! Och ovetandes om att hon är gravid.Raphael DeSantis planerade bröllop har gått om intet och nu måste han snabbt undvika skandalen och rädda sitt rikes framtid. Han har en plan, och i den ingår Bailey. Men då måste han övertala henne att ge honom en ny chans, och det tror han kommer bli svårt ...

I Belgien, Frankrike, Italien, Japan, Luxemburg, Portugal, Ryssland, Spanien och Ungern har prinstiteln även förekommit som den högsta adliga ... Prins Oscar blir tre år. Nu är det hennes lillebror som fyller tre år.

Skickas om 3 vardagar. Köp boken I ditt sällskap/Den förlovade prinsen av Melanie Milburne, Maisey Yates (ISBN 9789150923117) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR