Undervattensstäder : en antologi

Undervattensstäder : en antologi - Cornelia Andersson Serreli, Joel Arvidsson, Johan Bernes, Marie Källman, Amanda Mjörnman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cornelia Andersson Serreli, Joel Arvidsson, Johan Bernes, Marie Källman, Amanda Mjörnman
DIMENSIONERA
12,36 MB
FILNAMN
Undervattensstäder : en antologi.pdf
ISBN
6555464553260

BESKRIVNING

Undervattensstäder är författarkollektivet Kallocains gemensamma debut, med noveller och dikter av författarna Cornelia Andersson Serreli, Joel Arvidsson, Johan Bernes, Marie Källman och Amanda Mjörnman. Texterna är övervägande science fiction och lyrik, förenade av ett gemensamt tema.

Min side; Logg ut Logg inn; Bøker. Bøker; Gå til Bøker; Skjønnlitteratur Kjøp bøker av Marie Källman.

Att utveckla förmågor på vetenskaplig grund i skolan Undervattensstäder : en antologi Konsten att finnas till Kosmos i regn droppen Chapmania Svart är ingen färg Ansikte och historia notes for soloists Det högre ljuset Mormor Dikter i tiden Karavellen Mellan ljus och mörker vilar tiden Tillfällighetsvers Ett skärande skall ... Borgenärsskydd och specialitet: om identitet, individuell bestämning och individualisering som förutsättningar för borgenärsskydd vid anspråk som har uppstått och fått si Mer än ett språk - En antologi om flerspråkigheten i norra Sverige. Stockholms historia.

RELATERADE BÖKOR