I en galen rasande stad

I en galen rasande stad - Guy Gunaratne | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Guy Gunaratne
DIMENSIONERA
7,59 MB
FILNAMN
I en galen rasande stad.pdf
ISBN
2442833935512

BESKRIVNING

»Gunaratne skriver med ett storartat schvung, på ett språk som pendlar nästan sömlöst mellan det lyriskt högstämda och ett annat slags mer gatunära poesi.« Amanda Svensson, Expressen »Gunaratnes debutbok är något så ovanligt som en perfekt orkestrerad kollektivroman, vibrerande och autentisk.« Oline Stig, Helsingborgs dagblad»En rasande gripande bok.« Bodil Juggas, Dala-demokraten »Erik MacQueen har här gjort ett suveränt översättningsarbete.« Amanda Svensson, Expressen »Amanda Svensson ser i Guy Gunaratnes debut en storslagen roman.« Expressen »Lysande och uppfinningsrik debut« Time  »En flammande flerstämmig debut.« The Guardian »En roman så samtida att du inte ens insett att du har väntat på den hela ditt liv.« Marlon James »En rasande debut olik allt annat jag någonsin har läst tidigare.« BBC »Ett brännande underverk till roman.« Belfast TelegraphWinner of the 2019 Dylan Thomas PrizeWinner of the 2019 Jhalak Prize Long-listed for the 2018 Man Booker Prize Short-listed for the 2018 Gordon Burn Prize Short-listed for the 2018 Goldsmiths PrizeThe Guardian (UK) Best Books of the Year (2018)  Selvon, Ardan och Yusuf växer upp i höghusen vid Stones Estate i norra London. Det är sommar vilket innebär fotboll, musik och frihet. Men efter att en brittisk soldat har mördats sprider sig upplopp och oroligheter på gatorna. I den lokala moskén växer de radikala strömningarna och Yusuf lägger allt mer tid på att försöka skydda sin bror mot att dras med i dessa. Vi får också möta Nelson och Caroline som är immigranter från en äldre generation och deras upplevelser av våld och extremism.  I en galen rasande stad  är en pulserande, rå och poetisk berättelse som vann Dylan Thomas-priset 2019 och Jhalak-priset 2019. I översättning av Erik MacQueen.

Skickas senast imorgon. Köp boken I en galen rasande stad av Guy Gunaratne (ISBN 9789173896993) hos Adlibris.

Men efter att en brittisk soldat har mördats sprider sig upplopp och oroligheter på gatorna. I den lokala moskén växer de rad... I en galen rasande stad.

RELATERADE BÖKOR