Fransyskans visit i Tornedalen

Fransyskans visit i Tornedalen - Hans Olov Ohlson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Olov Ohlson
DIMENSIONERA
10,40 MB
FILNAMN
Fransyskans visit i Tornedalen.pdf
ISBN
2317578279070

BESKRIVNING

Francoise är en frispråkig fransyska.Hon har fått för sig att färdas i spåren efter sin förfader Jean-Francois Regnard, som 1681 blev ”den första turisten i Lappland”. Som sällskap och guide har hon historieläraren Jens från Haparanda, en man med egna hemligheter. De hoppas hitta den sten med inskription som Regnard lämnade vid ”världens ände” och som förblivit en mytomspunnen gåta. Färden går längs Sveriges näst längsta älv, genom Tornedalens vackra natur och dramatiska historia, och ger upplevelser som skapar en allt hetare gemenskap.

258 kr Bokbörsen. 258 kr Bokbörsen: Maja : barn i Tornedalen på 50-talet.

20 av länets författare kommer att finnas på plats med sina nya böcker. Tid: Författare: Boktitel/-titlar: 11:30 - 11:50: Emma Osumba: Flickan som förlorade allt: 12:00 - 12:20: Hans Olov Ohlson: Fransyskans visit i Tornedalen Fransysk visit i Tornedalen 1736-1737 en bok om en gradmätningsexpedition och dess nyckelpersoner BOKFEST Bokfest På lördag är det bokfest i Kulturens hus i Luleå. 20 av länets författare kommer att finnas på plats med sina nya böcker. Grafisk formgivning av boken "Fransyskans visit i Tornedalen"av Hans Olov Ohlson.

RELATERADE BÖKOR