Race the accident och andra förmodanden

Race the accident och andra förmodanden - Sanna Oliv de Vale, Joachim Albacke | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sanna Oliv de Vale, Joachim Albacke
DIMENSIONERA
8,82 MB
FILNAMN
Race the accident och andra förmodanden.pdf
ISBN
2898191601106

BESKRIVNING

Med hjälp av dunkelpennan gör pojken Ingvar världen begriplig hemma i kökssoffan i Eskilstuna där hans far arbetar på Bolinder-Munktells mekaniska verkstad. Samtidigt växer överklassflickan Sofia upp i Genua. Oönskad och oälskad flyr hon hemmet för att finna ro under tavlorna av de gamla mästarna i Palazzo Rosso.Hösten 1939 bidrar Sonja Kovalevsky-stipendiet till att deras vägar möts på matematiska institutionen i Stockholm. Den folkhemskt saktmodiga arbetarklass-pojken Ingvar finner sina drömmars kvinna i den temperamentsfulla Mussolinianhängaren Sofia. Deras kärlekshistoria och en matematisk gåta är vad som behövs för att ge dem ett bestående avtryck i världen. Ett avtryck som inte fullbordas förrän den habila men ambitionslösa programmeraren och nätdejtaren Daniel reser till Genua våren 2011.Race the accident och andra förmodanden är en historisk roman med tidlösa frågeställningar där författarna har använt sig av en parallellhandling från dåtid till nutid. En mångfacetterad historia om livsval, kärlek, erotik och svek som bland annat utspelar sig i Eskilstuna, Genua, Bern och Stockholm. En bärande del i berättelsen är förlagd till tiden för andra världskriget och avslutas med bladvändande episoder i Genua våren 2011.De mänskliga frågorna inramas av matematiska gåtor, kodknäckning och inte minst den moderna it-världen med sin fantasifulla projektflora. Läsaren får också följa med i nätdejtingens labyrinter. Sagt om boken:"Det är en fin och underhållande bok ni har här, mycket stämningsfull!” – Karin Åkerman, redaktör

Köp boken Race the accident och andra förmodanden av Sanna Oliv de Vale, Joachim Albacke (ISBN 9789163903533) hos Adlibris. Fri frakt.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR