Historien om mina tänder

Historien om mina tänder - Valeria Luiselli | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Valeria Luiselli
DIMENSIONERA
5,5 MB
FILNAMN
Historien om mina tänder.pdf
ISBN
4653010516548

BESKRIVNING

Gustavo Sánchez Sánchez, kallad Highway, är en man med ett liv fullt av berättelser och märkliga historier, och en mun full med dåliga tänder. Det senare ska få en förändring då Highway kommit över Marilyn Monroes bländvita garnityr och har möjligheten att byta ut sina egna gulnande gaddar. För att lyckas med detta måste han först dock bege sig på en resa och sälja de tänder han redan har och som alla bär på en historia om sina tidigare ägare: Platon, Virginia Woolf, Borges med flera. Historien om mina tänder är en lika fascinerande och intelligent som dråplig och underhållande roman om berättelsens nödvändighet och historieberättandets betydelse.Valeria Luiselli är född 1983 i Mexico City och är sedan flera år bosatt i New York. Hon är översatt till över 20 språk och har medverkat i tidskrifter som The New Yorker, The New York Times, Granta, McSweeney s och i podden This American Life. Den lika vågade som geniala romanen Historien om mina tänder prisades som Årets bästa bok av New York Times, Buzzfeed och Flavorwire.

Där riktas vår uppmärksamhet på romanernas konstruktion, berättandets "hur" och inte "vad" är det väsentliga. Alejo Carpentier, Julio Cortazar, Italo Calvino och ... Historien om mina tänder är en lika fascinerande och intelligent som dråplig och underhållande roman om berättelsens nödvändighet och historieberättandets betydelse.

Översättning Annakarin Thorburn. Rámus förlag (2018) Valeria Luisellis första roman De tyngdlösa (Los ingrávidos, 2011) publicerades på svenska i vintras, men det var med Historien om mina tänder (La historia de mis dientes, 2013) som hon gick från att vara prisbelönt debutant till ... Nummer: 10443 Titel: Historien om mina tänder Originalets titel: La historia de mis dientes Författare: Valeria Luiselli Översättare: Annakarin Thorburn Förlag: Rámus.

RELATERADE BÖKOR