Jenny S

Jenny S - Denise Rudberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Denise Rudberg
DIMENSIONERA
5,52 MB
FILNAMN
Jenny S.pdf
ISBN
4388455992024

BESKRIVNING

Jenny lever lycklig med sin pojkvän och trivs med jobbet på banken i lilla Habo utanför Jönköping. Efter en trasslig uppväxt har hon inte längre någon kontakt med sina föräldrar. Jocke och deras liv tillsammans är allt hon har.När Jocke i ett brev lämnar Jenny och hon dessutom upptäcker att han har ett förhållande med hennes bästa väninna rasar allt. Inom några timmar har hon sagt upp sig, packat sina väskor och givit sig av till Stockholm där hon inte känner någon.Efter några sömnlösa veckor på ett nedgånget ungkarlshotell måste hon ta itu med sitt liv. Hon får jobb som assistent på en mäklarfirma och som hundvakt åt Greta, vars ägare Per och Bo tar sig an Jenny och de blir vänner. Hon får åter en fast punkt i tillvaron, men så händer något som tvingar Jenny tillbaka till hemstaden och till sitt gamla liv.Jenny S är första delen i en löst sammanhållen trilogi som fortsätter med Matilde och Åse. Det här är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.albertbonniersforlag.se/pod

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Finns även på instagram med namnet jennyshusochhem Mail: [email protected] adress: Jenny Johansson Aspvägen 27 905 32 Hörnefors Pris: 199 kr. inbunden, 2019.

RELATERADE BÖKOR