Torsdagsänkorna

Torsdagsänkorna - Claudia Piñeiro | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claudia Piñeiro
DIMENSIONERA
7,71 MB
FILNAMN
Torsdagsänkorna.pdf
ISBN
4628740266787

BESKRIVNING

Internationell bästsäljare med klaustrofobisk spänning. Tre döda kroppar hittas döda i en pool och frågan är vad som döljer sig bakom den glättiga ytan i det exklusiva området? "En djävulskt skickligt berättad liten bok. - Dagens nyheterTre döda kroppar hittas på botten av en pool i ett exklusivt bostadsområde utanför Buenos Aires. De döda männen brukar träffas på herrmiddag varje torsdag. Grannarna är chockade över att det hänt mitt ibland dem. De lever omgärdade av höga stängsel för att stänga ute omvärlden. Bland dem finns ingen fattigdom eller våld - bara perfekta trädgårdar och glittrande pooler. Vad döljer sig bakom den glättiga ytan? Även en till synes bekymmerslös tillvaro rymmer mörka hemligheter som inte låter sig stängas ute av stängsel. Torsdagsänkorna är mycket mer än en spänningsroman. Den är en svidande skildring av ett samhälle på väg att falla samman inifrån. Boken är en internationell bästsäljare och filmatiserades 2009."Torsdagsänkorna är en internationell succé och det är lätt att förstå." - Kulturnytt i Sveriges RadioClaudia Piñeiro är en bästsäljande författare från Argentina. Torsdagsänkorna är den första av hennes böcker som översatts till svenska. Den har sålts i över 200.000 exemplar och översatts till femton språk. På svenska finns även Kommunist i kalsonger.

Romanens stora behållning är att läsaren inte får reda på hela skedet, att man hela tiden överraskas, att den slutar med… och att fallet inte märks förrän marken försvinner under fötterna. Recension av Torsdagsänkorna, Claudia Pineiro. Boken är filmad och spontant känner jag att den ovanligt nog borde göra sig bättre på film.

Nöjd att jag fortsatte läsa för den är faktiskt riktigt bra. I Torsdagsänkorna går männens affärer redan knackigt, men ännu så länge kan fasaderna upprätthållas i det lyxiga bostadsområdet med egen golfbana, klubbhus och beväpnade vakter vid porten. På botten av en swimmingpool hittas tre av männen döda efter sin vanliga torsdagsherrmiddag. Torsdagsänkorna är mycket mer än en spänningsroman.

RELATERADE BÖKOR