Livet i all enkelhet

Livet i all enkelhet - Tina K. Persson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tina K. Persson
DIMENSIONERA
3,82 MB
FILNAMN
Livet i all enkelhet.pdf
ISBN
5919867349158

BESKRIVNING

”Livet i all enkelhet” är en bok på liv och död! En idéroman som leker med olika genrer utifrån ett bitvis hisnande berättarperspektiv. Huvudpersonen Christina Cervantes bestämmer sig för att gå i kloster en tid. Med sig har hon det tysta Vittnet, lika klok och allvetande, som raljant och rolig: En icke-fysisk ”rådgivare” som ställer livets frågor på sin spets. Cervantes söker stillhet och ro, men vistelsen i klostret blir inte som hon har tänkt sig. Verklighet och fantasi flyter ihop, vad är det egentligen som pågår?

8 februari, 2020 8 februari, 2020 av Alina Bremer Lämna en kommentar on Inte som vi tänkt oss. Wow vilket flow jag hamnat i just nu! Försöker få till ett inlägg om dagen, det är i alla fall ett önsketänkande. Minimalism & frivillig enkelhet kan förbättra ditt liv (och världen) 26 juni, 2018 Sandra Junhammar Downshifting Jo det är faktiskt så, att rätt applicerat kan minimalism och frivillig enkelhet verkligen göra underverk! Jag tror att vi kan leva i enkelhet, men att det ser olika ut.

199 kr. Skickas inom 6-8 vardagar Fri frakt från 169 kr för privatpersoner.

RELATERADE BÖKOR