I enslighet framfödt

I enslighet framfödt - Anita Salomonsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Salomonsson
DIMENSIONERA
4,89 MB
FILNAMN
I enslighet framfödt.pdf
ISBN
7164516598688

BESKRIVNING

1880-talets Västerbotten.Klara Sofia Höglander är hemmadotter på länsmansgården och hennes bror har gift ner sig. Nu sätter föräldrarna sitt hopp till Klara Sofia. Hon vet sin plikt, men vill något eget.Efter pingsthelgen skvallrar brodern för mamma och berättar att Klara Sofia varit ensam i storstugan med soldaten Lars Larsson Seger från Kräkånger. Mamma blir orolig. Men hennes dotter är förälskad och har bestämt sig. Trots föräldrarnas motstånd lyckas hon och Lars att träffas igen. Men olyckan står för dörren.Anita Salomonsson har med denna berättelse hittat ett verkligt fall som hon levandegör i en gripande roman. I enslighet framfödt är ett stycke sann kvinnohistoria.

Köp boken I enslighet framfödt hos oss! I enslighet framfödt Eländesroman att älska. KVINNOHISTORIA I Anita Salomonssons lyriskt förtätade roman möter vi en egensinnig hemmadotter som faller pladask för en stilig soldat i 1880-talets Västerbotten.

1880-talets Västerbotten. Klara Höglander är hemmadotter på länsmansgården.

RELATERADE BÖKOR