Atlantmannen

Atlantmannen - Marguerite Duras | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marguerite Duras
DIMENSIONERA
9,43 MB
FILNAMN
Atlantmannen.pdf
ISBN
3460625085971

BESKRIVNING

”Atlantmannen” är Marguerite Duras djärvaste experiment. Texten bygger på en film inspelad på franska atlantkusten 1981. En ung man vandrar genom rummen och korridorerna i ett övergivet badortshotell, fortsätter över terrassen och ned mot stranden. Bilden tonar upp och ned tills filmen helt glider över i svartsladd, och Duras röst ensam för berättelsen om mannen och kvinnan, om trädgården och huset och stranden, mot sitt slut. ”Jag har inte fler bilder att ge den”, skriver Duras i boken med samma namn, som utkom året därpå och nu för första gången finns på svenska, i översättning av Jonas Ellerström. Så visar sig rösten och orden vara det som räcker längst, som lever vidare när kärleken tagit slut.

Här blir det tydligt att skrivandet och filmandet för Duras utgjorde två moment av ... Atlantmannen och Horan på den normandiska kusten, Marguerite Duras, ellerströms "Går det att begära mer än denna öppning mot det oerhörda som Duras antyder? "Jag tror att jag bara är fäst vid vad livet inte skänker en". Atlantmannen av Marguerite Duras häftad, 2015, Svenska, ISBN 9789172474017 "Atlantmannen" är Marguerite Duras djärvaste experiment. Texten bygger på en film inspelad på franska atlantkusten 1981.

Texten bygger på en film inspelad på franska atlantkusten 1981. En ung man vandrar genom rummen och korridorerna i ett övergivet badortshotell, fortsätter över terrassen och ned mot stranden. Upplagt: 4 veckor sedan.

RELATERADE BÖKOR