Farligt nära sanningen

Farligt nära sanningen - Sophie Barnes | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sophie Barnes
DIMENSIONERA
11,98 MB
FILNAMN
Farligt nära sanningen.pdf
ISBN
3467261134705

BESKRIVNING

Thorncliff Manor godset där Londons societet frotterar sig, och kanske till och med finner kärleken ...Han kunde inte vara mer ointresserad av att umgås med gräddan av societeten på Thorncliff Manor. Men som spion åt kungen har James, greven av Woodford, ett uppdrag: att hitta en gammal bok som ska finnas gömd någonstans på godset. Till sin förfäran upptäcker James att Chloe Heartly också är på jakt efter samma bok, men i ett helt annat syfte.Trots allt slår de två konkurrenterna sig ihop och tillsammans utsätter de sig för en högst påtaglig fara då det visar sig att fler på godset vill ha tag i skriften. Det visar sig också att fara väcker lust, och trots att de båda stretar emot övermannas de av de starka känslorna ...

Men som spion åt kungen har James, greven av Woodford, ett uppdrag: att hitta en gammal bok som ska finnas gömd ... När Ganska nära sanningen kom i brevlådan var den vackert inslagen i rosa silkespapper. Inuti låg den lika vackra boken med ett fantastiskt omslag där bokstäverna ser ut som rosa hår och sticker upp från boken när man känner på dem.

ASAP Rockys advokat, Slobodan Jovicic. Foto: Adam Wrafter.

RELATERADE BÖKOR