Singoalla : den omarbetade versionen

Singoalla : den omarbetade versionen - Viktor Rydberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viktor Rydberg
DIMENSIONERA
12,27 MB
FILNAMN
Singoalla : den omarbetade versionen.pdf
ISBN
6720192820298

BESKRIVNING

Singoalla utspelas under 1340- och 1350-talen och handlar om riddaren Erland och den vackra zigenarflickan Singoalla.När de träffas för första gången, i vildmarken, förälskar de sig i varandra, utan tanke på den andres ställning. Deras möte får oanade konsekvenser för dem själva och människorna runt omkring.Erland accepterar de plikter som hans ställning ålägger honom som slottsherre och gifter sig med Helena. Om natten skickar dock Singoalla deras son, Sorgbarn, till honom. Denne försänker Erland i hypnos och för honom ut i vildmarken, till Singoalla.Singoalla är en historia om kärlek, uppbrott, återförening och död och är ett av Viktor Rydbergs mest älskade verk. Berättelsen utgavs för första gången 1857. Föreliggande volym innehåller Rydbergs omarbetning från 1865.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Singoalla : den omarbetade versionen av Viktor Rydberg häftad, 2018, Svenska, ISBN 9789188221414.

149. Svenskarna och deras hövdingar Verner Von Heidenstam Häftad.

RELATERADE BÖKOR